Online sponsorprogramma

Clubkit is gericht op uw (jeugd)leden. Een zeer lucratief programma is 'Sponsor ballen', een online spel met als doel zoveel mogelijk gesponsorde ballen te verzamelen. Uw leden spreken hun eigen netwerk aan op zoek naar sponsors. Dit kunnen zowel particulieren als bedrijven zijn. Het gaat om relatief kleine bedragen, maar die kunnen samen een flink bedrag vormen.

Bij elke 5 verzamelde ballen wordt een kledingstuk of item toegevoegd, zodat de speler een steeds completere outfit verzamelt. De kracht van het spel is dat spelers binnen uw teams een onderlinge competitie voeren om de meeste ballen te verzamelen. Hierdoor zamelen spelers geld in voor uw club en maken tegelijkertijd zelf kans op een prijs. Een extra competitie-element is dat uw teams een onderlinge strijd voeren om de meeste ballen waardoor er een gezonde strijd ontstaat en spelers elkaar motiveren.

Een andere manier om uw club meer inkomsten te bezorgen is 'Spelersboek'. Dit programma wordt op zeer korte termijn gelanceerd. Hierdoor creëert u de mogelijkheid om spelers van uw club online te laten adopteren door bedrijven en particulieren. Spelers zijn zelf verantwoordelijk voor het vinden van een persoonlijke sponsor en deze krijgt hier in uw online clubboek een naam- en websitevermelding voor terug. U kunt Spelersboek ook inzetten om uw 'Club van 100' sponsors of 'Vrienden van ..." meer reclame te geven.

Het effect van Clubkit is dat uw (jeugd)leden zich voor uw club inzetten en zich bewust worden van het belang van sponsoring voor het bestaan van uw vereniging. Door Clubkit in te zetten krijgt uw club direct een financiële boost en biedt u leden en sponsoren een prachtig initiatief.