Over Clubkit

Clubkit is vrij recent opgericht, maar de ontwikkeling van de sponsorprogramma’s kent een historie die veel langer teruggaat. Wij bieden uw vereniging een kwalitatief en bewezen sponsormiddel. Daarom is door ons flink geïnvesteerd in de ontwikkeling van de programma’s. Dit heeft nu geleid tot een origineel en uniek sponsorwervingprogramma. De reacties van verenigingen op het programma zijn geweldig positief. Dat geeft ons veel energie om het programma te innoveren en sportverenigingen te blijven voorzien van effectieve sponsormiddelen.

Doel

Ons doel is om alle sportverenigingen in Nederland gratis professionele sponsorwervingmiddelen te bieden. Dat betekent voor u: geen risico en geen investering, maar wel maximale opbrengst. De bedenkers van Clubkit hebben grote affiniteit met sport(verenigingen) en zijn daarbij gespecialiseerd in online fondsenwerving, marketing en (web)ontwikkeling. De combinatie van bestuurlijke ervaring en creatieve ideeën, heeft Clubkit vormgegeven.

Wij zijn er voor uw vereniging. Heeft u hulp nodig bij gebruik van het programma? Wij bieden het. Ondersteuning nodig bij promotie onder uw leden? Wij leveren het? Kortom, geen vraag is ons te gek en geen idee ons vreemd. Zolang het uw vereniging ten goede komt, zullen wij het faciliteren. Wilt u meer weten? Neem contact met ons op.

Clubkit, professionele online sponsorwerving.