Nieuwsberichten

Sparen voor AirTrack producten met Clubkit

Sparen voor AirTrack producten met Clubkit

Clubkit en AirTrack Factory hebben onlangs een samenwerking gesloten om turnverenigingen te laten sparen voor AirTrack producten. Clubkit zet zich al een aantal jaar in voor een betere financiële toekomst van sportclubs door een oplossing te bieden, die echt werkt.

Sportclubs kunnen, zonder investering en zonder risico, acties opzetten via Clubkit en daarmee AirTrack producten aanschaffen. Producten van AirTrack zijn duurzaam, maar vergen een behoorlijke investering. Door de programma’s van Clubkit te gebruiken kan dit doel eenvoudig gerealiseerd worden en is de aanschaf geen aanslag op de begroting van turnclubs. De KNGU stimuleert deze ontwikkeling en draagt Clubkit als financieringsvorm voor de AirTrack P2 en P3 aan.

AirTrack Factory heeft een vernieuwend product ontwikkeld voor de turnsport, de AirTrack P3 . Deze speciale mat geeft extra vering en is snel en makkelijk op te blazen. Hierdoor is de mat makkelijk in opslag en verplaatsing. Vanaf seizoen 2016-2017 is de AirTrack P3 een officieel onderdeel bij de wedstrijden van het groepsspringen.

Omdat de KNGU deze nieuwe ontwikkelingen wil stimuleren en vanwege het feit dat de aanschaf van AirTracks een kostbare investering is, doet de KNGU de aangesloten clubs een speciale aanbieding.

Wil jij ook op deze AirTrack trainen? Neem contact op om een eigen spaaractie op te starten.

meer nieuws op clubkit.nl


17-06-2015