Nieuwsberichten

KNBSB ondersteunt Clubkit als lucratief sponsorprogramma

KNBSB ondersteunt Clubkit als lucratief sponsorprogramma

De Koninklijke Nederlandse Baseball en Softball Bond ondersteunt Clubkit door het sponsorprogramma aan haar leden aan te bevelen.

Sportclubs hebben grote moeite om nieuwe inkomstenbronnen aan te boren. Het gemak waarmee met Clubkit sponsorinkomsten worden binnengehaald, zijn voor KNBSB reden om Clubkit aan te bevelen. Inmiddels hebben alle Honk- en Softbal verenigingen een bericht ontvangen, waarin wordt gewezen op de mogelijkheden en voordelen voor clubs om deel te nemen aan het sponsorprorgramma. De voornaamste reden voor KNBSB om Clubkit actief te ondersteunen zijn: geen benodigde investering, geen risico en hoge opbrengsten. De KNBSB denkt dat met Clubkit een prachtig interactief en modern programma uitgerold kan worden dat een absolute meerwaarde kan zijn voor alle verenigingen in Nederland.
28-03-2013

Na één week al op €1500 sponsorinkomsten

Onze Gezellen Voetbal, één van eerste pilotclubs, heeft na slechts een week 'Sponsor Ballen', al een sponsorbedrag van €1500 opgehaald.

Na twee weken stond de teller al op ruim €2000. Een zeer mooi resultaat.
20-03-2013

Pilotprogramma 'Sponsor ballen' van start

Momenteel zijn de eerste sportverenigingen druk bezig met voorbereidingen voor de start van het pilotprogramma. Alle deelnemende verenigingen beginnen met het 'Sponsor ballen' programma, een interactief en competitief programma waar clubleden hun netwerk
15-02-2013

Sponsorprogramma Clubkit bij start geschikt voor vier sporten

Op basis van getoonde interesse tijdens de voorbereiding, zal de uitrol van het eerste Clubkit sponsorprogramma 'Sponsor ballen' in eerste instantie geschikt worden gemaakt voor: honk-/softbal-, voetbal-, badminton- en korfbalverenigingen.
01-02-2013

1 - 2 - 3 - 4