Nieuwsberichten

Clubkit klaar voor SEPA

De Clubkit sponsoromgevingen zijn klaar voor de SEPA. Met ingang van heden dienen alle rekeningnummers als IBAN ingevuld te worden door sponsors. Wij zijn de afgelopen weken druk bezig geweest met het voorbereiden en testen van onze systemen. Sinds half januari zijn wij volledig over op SEPA.

Wat betekent dit voor sponsors?
Bij het afgeven van een machtiging, is een IBAN rekeningnummer verplicht, optioneel is het mogelijk het oude rekeningnummer om te zetten tijdens dit proces. Ook zal de machtiging twee weken later worden geïncasseerd.

Wat betekent dit voor verenigingen?
Door de invoering van nieuwe regels geldt worden machtigingen later dan voorheen verwerkt. Dit heeft gevolgen voor de uitbetaling, die hierdoor ook later plaats vindt. Voor verenigingen heeft de omzetting verder geen gevolgen. Afgelopen periode zijn alle bankrekeningnummers binnen Clubkit omgezet naar IBAN.


21-01-2014

Clubkit uitgenodigd als gastspreker platformbijeenkomst Korfbalbond

Clubkit uitgenodigd als gastspreker platformbijeenkomst Korfbalbond

Zaterdag 26 oktober zal Clubkit spreken op een congres van de Nederlandse Korfbalbond.

De KNKV organiseert een congres voor de focusverenigingen en Korfbal league clubs om kennis uit te wisselen en verenigingen zodoende te versterken. Clubkit zal workshops verzorgen waarin sponsorwervingcases worden behandeld, praktische tips worden gegeven en verenigingen zelf actief invulling gaan geven aan sponsorwerving via leden binnen hun eigen vereniging.

De programma's van Clubkit sluiten volgens KNKV goed aan bij de thema´s van het congres: van plan naar uitvoering & verbetering interne/externe zichtbaarheid.

lees meer over het congres.


22-10-2013

Informatiebijeenkomst Clubkit op Victoria Park Wolvega

Informatiebijeenkomst Clubkit op Victoria Park Wolvega

Zaterdag 16 november organiseert Clubkit in samenwerking met Victoria Park Wolvega een informatiebijeenkomst over online sponsorwerving.

Naast praktische informatie en adviezen krijgen deelnemers een rondleiding op de renbaan en kunnen aansluitend de paardenraces bijwonen.
Deelname is gratis en geheel vrijblijvend. Toegang tot Victoria Park is voor deze bijeenkomst gratis (normaal €7,- p.p.).
Inschrijven kan via deze link.
22-10-2013

De sponsoropbrengsten van de Blinkert aan het einde van het eerste seizoen van ‘sponsor ballen’

Zondag 9 juni jl. is het sponsorballen programma van de Blinkert ten einde gekomen en zijn de sponsoropbrengsten uitgereikt. In totaal heeft de Blinkert een bedrag van € 1.460,00 binnengehaald, waarvoor alle sponsors heel hartelijk voor worden bedank

 

Naast deze verenigingen hebben meer clubs hun sponsorgelden ontvangen. Clubkit kan uw vereniging ook een flink sponsorbedrag opleveren. Meer informatie kunt u inwinnen via de contactpagina of via het aanmeldformulier.


14-06-2013

Eerste sponsorbedragen uitgereikt

Zaterdag 20 april jl. zijn de sponsoropbrengsten aan deelnemende verenigingen uitgereikt. Dankzij de goede inzet van hun leden konden deze verenigingen een aanzienlijk sponsorbedrag bijschrijven.

Onze Gezellen honk en softbal haalde in nog geen drie weken tijd een sponsorbedrag van € 4.800,- op. Mede dankzij inzet van Facebook en Twitter wordt er veelvuldig gesponsord en komt hun sponsordoel, een nieuw scorebord, steeds dichterbij.

Uitreiking van de tussenstand sponsoropbrengsten bij Onze Gezellen honk- en softbal: v.l.n.r. Sebastiaan Kan (Clubkit), Kevin Bakker (sponsorcommissie), Paul van Kimmenaede (voorzitter), Richard Visser (sponsorcommissie)

 

Rapid Korfbal
Een prachtig resultaat werd bereikt bij Rapid Korfbal, in slechts 2 dagen tijd verzamelden zij € 1200,- aan Sponsorballen bij elkaar. De tussenstand van € 2.535,- brengt ze een stuk dichter bij nieuwe trainingspakken voor de hele vereniging.

De cheque met de tussenstand sponsoropbrengsten uitgereikt aan John Goedhart (Sponsorcommissie Rapid Korfbal) door Gerard de Graaff (Clubkit). Bijgestaan door een aantal fanatieke ballenverzamelaars.

 

Rapid speler Jamai Bruijns wist als eerste meer dan 100 ballen te verzamelen en heeft daarmee in het spel het Nederlands korfbalteam bereikt. Door deze topprestatie, ontvangt hij een mooi Oranje shirt met eigen naam, aangeboden door korfbalshop.nl.

 

Onze Gezellen voetbal
Als een van de eerste verenigingen is Onze Gezellen gestart met 'Sponsor ballen'. Na een vliegende start bereikten zij in een maand tijd alvast een mooi bedrag voor hun seizoensafsluiting.

Voorzitter Hans Rutte (rechts) neemt de cheque in ontvangst. De D-junioren van Onze Gezellen voetbal wisten in korte tijd een mooi bedrag bij elkaar te laten sponsoren.

 

Naast deze verenigingen hebben meer clubs hun sponsorgelden ontvangen. Clubkit kan ook uw vereniging ook een flink sponsorbedrag opleveren. Meer informatie kunt u inwinnen via de contactpagina of via het aanmeldformulier.

23-04-2013

1 - 2 - 3 - 4