Nieuwsberichten

Clubkit voorspelt clubs uit Soest een rooskleurige toekomst

Clubkit voorspelt clubs uit Soest een rooskleurige toekomst

Dinsdag 9 december 2014 was Clubkit uitgenodigd om bij MHC (Mixed Hockey Club) te Soest een presentatie te geven aan een groot aantal verenigingen uit Gemeente Soest.

Voorafgaand aan de presentatie was promovendus Jan Willem van der Roest aan het woord om te vertellen over consumentisme bij sportverenigingen en de organisatorische en maatschappelijke aspecten die hierbij een rol spelen.

De gemeente Soest wil verenigingen zo veel mogelijk ondersteunen, maar bezuinigingsmaatregelen zorgden dat aanwezige sportclubs in opstand kwamen. Clubkit werd gevraagd aanwezige verenigingen perspectief te bieden en praktische voorbeelden te geven van behaalde successen met Clubkit sponsorprogramma’s. De programma’s bieden volgens Gemeente Soest grote kansen bij de veranderende situatie. Clubs kunnen met Clubkit namelijk snel van plan naar uitvoering gaan en daarmee hun interne/externe zichtbaarheid verbeteren. Op deze manier ziet de financiële toekomst van sportclubs er rooskleuriger uit.

De aanwezige verenigingen reageerden enthousiast op de presentatie. Clubkit geeft regelmatig workshops en presentaties voor gemeenten, sportbonden, sportraden en sportorganisaties. Bent u op zoek naar een vernieuwde workshop en een concrete aanpak voor verenigingen? Neem dan contact op.


17-12-2014

Westfriesland SEW haalt € 3.720,- op met Sponsorballen

Westfriesland SEW haalt € 3.720,- op met Sponsorballen

Afgelopen seizoen heeft een selectie van Westfriesland SEW meegedaan aan Sponsorballen, de online ledensponsoractie van Clubkit. De handbaldames van deze Eredivisieclub oogsten hiermee veel succes, maar wellicht dat een deel hiervan toe te schrijven is aan hun ludieke promotie-actie.

Alle 25 gemotiveerde handbaldames hebben hun best gedaan om zoveel mogelijk digitale ballen te verkopen en zich daarmee figuurlijk aan te laten kleden. Dat de dames het aankleden erg letterlijk namen blijkt uit de fotoshoot en bijbehorende oproep die in lokale media verscheen. De totale opbrengst van de actie bedroeg maar liefst 744 Sponsorballen, goed voor een bedrag van € 3.720. De meeste ballen werden verzameld door keepster Ellen Doodeman. Haar grootste sponsor Sebastiaan Vriend van Piet Zwart Vastgoed, werd in het zonnetje gezet en samen mochten zij de cheque en bijbehorende prijs in ontvangst nemen.
14-10-2014

Clubkit nu ook geschikt voor Judo en Turnen

Clubkit nu ook geschikt voor Judo en Turnen

Clubkit blijft het Sponsorballen programma uitbreiden waardoor steeds meer sportverenigingen een leuke maar vooral lucratieve actie kunnen inzetten.

In totaal worden er nu 12 sporten ondersteund en komen er op korte termijn weer enkele nieuwe sporten bij. Voor Judo is 'Sponsor judomunten' ontwikkeld. Sponsors doneren judomunten aan hun favoriete judoka en deze wordt hiermee in eerste instantie uitgedost in een judopak en bijbehorende sportspullen. Daarna gaat de judoka de zaal in en vervolgt zijn carrière tot aan de Olympische Spelen. Turnverenigingen kunnen gebruik maken van Sponsor Magnesium ontwikkeld. Vorige maand haalde Turnz Amsterdam al een gigantisch bedrag op met dit programma.
24-07-2014

Turnz Amsterdam haalt €12.000 binnen met Magesiumjacht

Turnz Amsterdam haalt €12.000 binnen met Magesiumjacht

In de maand juni heeft Turnz Amsterdam Gymnastics (Turning Spirit Amsterdam) het Clubkit programma 'Sponsor magnesium' ingezet, die zij tot magnesiumjacht hebben omgedoopt.

Dit bleek een groot succes, Turnz haalde maar liefst € 12.000 op in één maand tijd. De leden hebben zich vol ingezet voor deze actie en met succes. Dankzij de inkomsten kunnen benodigde materialen worden aangeschaft, waaronder een nieuwe brug, plankoline, tumblingbaan en een videoregistratiesysteem. Turnz Amsterdam was de eerste turnvereniging die het programma mocht gebruiken, inmiddels is het programma beschikbaar voor alle turnverenigingen in Nederland.
Kan uw turnvereniging ook extra inkomsten gebruiken? Meld u dan aan.
07-07-2014

Nieuwe Clubkit karakters!

Nieuwe Clubkit karakters!

De karakters van Sponsorballen hebben een facelift gekregen. Ze zijn knapper en sportiever geworden!

Clubs en spelers hoeven niets te doen om de update door te voeren, dit wordt automatisch gedaan. Speler kunnen door de update ook kiezen uit nieuwe haartrends.
25-04-2014

1 - 2 - 3 - 4