Mail een club

U kunt onderstaand formulier invullen om een club te informeren over de sponsorprogramma's van Clubkit.

Het persoonlijke bericht aan de club is niet verplicht. De overige velden zijn dat wel.

Uw naam:
Uw e-mailadres:
Naam club:
E-mailadres club:
Persoonlijk bericht aan de club:Voorvertoning

Beste bestuurder van ...,

... wil u graag wijzen op Clubkit, het online sponsorprogramma voor sportclubs.

Wat is Clubkit?

Met Clubkit kunt u eenvoudig een leuke verenigingsactiviteit organiseren en direct sponsorinkomsten uit een nieuw sponsornetwerk aanboren. Waarschijnlijk is dat zeer welkom binnen uw vereniging.

Hoe werkt Clubkit?

U kunt Clubkit zien als een digitale sponsorloop. U schrijft uw vereniging in via de website en u bepaalt welke teams en leden meedoen aan uw actie. Vervolgens gaan uw leden in een onderlinge competitie op zoek naar persoonlijke sponsors, o.a. via e-mail en sociale media vanaf hun telefoon, tablet of computer. Uw leden hoeven hierdoor niet langs de deur en kunnen vanuit hun luie stoel sponsors bereiken, uw nieuwe sponsors!

Doordat zij een bekend sociaal netwerk aanspreken en Clubkit online werkt, worden uw leden sneller gesponsord en brengen daarmee potentiële sponsors in aanraking met uw vereniging. Door een concreet doel aan uw actie te koppelen bereikt u sneller uw doelstelling. Nieuw materiaal nodig? Een verbouwing noodzakelijk? Een jubileum in aantocht? U bereikt het met Clubkit.

Wij kunnen ons voorstellen dat u graag meer wilt weten over de mogelijkheden. Wellicht is het goed alvast te melden dat deelname aan Clubkit gratis is, betalingsafhandeling volledig geregeld en gewaarborgd is en dat u binnen een uur kunt starten met uw eigen actie. Uiteraard kunt u daarbij rekenen op de volledige support van onze verenigingsondersteuners.

Bel ons op 023-531 41 94 of kijk op www.clubkit.nl voor meer informatie en aanmelding.

Sportieve groet,

Team Verenigingsondersteuning Clubkit